Volume - PlayStation VR-kiegészítőt kap

  • Írta: Shifty
  • 2015. október 23.
  • Érdekesség
Link másolása
Mike Bithell, a Volume alkotója a PlayStation Blogon erősítette meg, hogy az augusztusban PlayStation 4-re is megjelent modernkori Robin Hood-mese, a Volume hamarosan PlayStation VR-ra kihegyezett kiegészítőt kap.

Közel két hónapja már, hogy PC-re, PlayStation 4-re is megjelent Mike Bithell legújabb játéka, a lopakodós zsánert erősítő Volume, ami Bithell mostani bejelentése szerint a PlayStation VR premierjekor egy kifejezetten a VR-szemüvegre szabott, teljesen ingyenes kiegészítőt kap, mégpedig Volume: Coda címen.

Az expanzió az eredeti játék eseményei után veszi majd fel a fonalat. Egy teljesen új szereplőt irányíthatunk benne, azonban Locksley megkezdett forradalma még mindig központi témája lesz az új kihívásoknak. Az új kampány közel 30 teljesen új pályát, vadonatúj színészeket, szereplőket vonultat fel, miközben az új VR-lehetőségnek köszönhetően a The Troubleshooter szerepében is mi fogunk tetszelegni.

A Coda megjelenésével egyszerre az alapjáték is megkapja majd a VR-támogatást, ahogy az összes rajongók által generált pálya is.


A bejelentés mellett az is kiderült, hogy a PlayStation 4-es változathoz érkezett egy új javítás, amivel elérhetővé vált a Checkpoints Update. Az eredeti dizájn a speedrunnerek célpontjává tette a játékot, a mostani frissítéssel viszont új játékmódok, ranglétrák is megjelentek, arra ösztönözve a játékosokat, hogy inkább lopakodva teljesítsék a küldetéseket.

A PlayStation Vitás változatról még mindig nem tud sok biztatót mondani Bithell, de azt megerősítette, hogy készül az átirat. A PlayStation 4-es verzió egyébként november 4-ig százalékkal olcsóbb.

Egyszóval nagyon úgy néz ki, hogy a Sony a már piacon lévő játékait is szeretné majd a VR irányába terelni, így az Until Dawn lehetséges - igaz, később cáfolt - VR-orientált kiegészítése mellett a Volume is csatlakozik a kezdeményezéshez.

A játékról írt tesztünket itt találjátok.

1.
1.
zozo76hun
AAA-s cimeket a VR-re!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...