Készül a System Shock 3

Link másolása
Nagy meglepetéssel készült az OtherSide Entertainment az ünnepekre: bár a poént idő előtt lelőtték, azért még így is üt a bejelentésük, miszerint elkészítik a System Shock folytatását.

Egy kicsit izgalmasabb módon szerette volna leleplezni a OtherSide Entertainment a System Shock 3-at, azonban a rajongók idő előtt kiderítették a titkot. A vállalat ezt az aloldalt lőtte fel, melyen egy "S" betűt, valamint egy 5 nap múlva lejáró visszaszámlálót találunk. A rajongók azonban kutakodtak kicsit a kódban, és rátaláltak erre az oldalra, ahonnan már teljesen egyértelműen látszik, mit is fog bejelenteni a csapat.

Az OtherSide Entertainment neve nagy eséllyel keveseknek cseng ismerősen, hiszen egy szinte frissen alapított stúdióról van szó. A csapatot 2014-ben az a Paul Neurath alapította, aki anno a System Shockon is munkálkodott. Az OtherSide éppen a Underworld Ascendanten dolgozik, melyre a Kickstarteren szedték össze a pénzt, így megeshet, hogy a System Shock 3-at is így szeretnék majd összehozni.

6.
6.
delphijos
Hát azért én még nem bontok pezsgőt, mert a cikk alapján nagyjából sehol sincs még a fejlesztés, max. a szándék hogy megcsinálnák. De inkább tévedjek....
4.
4.
Extol
NA EZT MONDOM, nem remakelni kell új részt! Meghallgattattam!
3.
3.
br1Koo
Jesszus úristen mi van itt ebben az évben :_D
2.
2.
zsocc-nrg
Oké. Ez a hónap híre :D
1.
1.
DON GONDOCS
Gabe most kapott szívrohamot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...