Kojima új stúdiója a Sonyval kötött partnerséget

Link másolása
Vége az év eleje tartó rémálomnak: Hideo Kojima bejelentette, hogy új stúdiót alapított, mellyel egy új franchise fejlesztésébe kezd. A független csapat partnerséget kötött a Sonyval, így az első játékuk PlayStation-exkluzív lesz.

A Sony-főnök Andrew House és a Metal Gear Solid atyja, Hideo Kojima közös videóban jelentette be, hogy új fejlesztőstúdiót alapít a mester. Az új Kojima Productions partnerséget kötött a Sonyval, ezért az első játékuk PlayStation-exkluzív lesz. Úgy tűnik egyébként, hogy Kojima már most egy egész franchise-ban gondolkodik.

Egy Twitter-bejegyzésből azt is megtudtuk, hogy december 15-tel járt le Kojima szerződése a Konamival, ezért kellett eddig várni a bejelentéssel. A új Kojima Productions hivatalos oldalát is fellőtték, ahol főleg munkaajánlatokat böngészhetünk, de megtalálhatjuk a stúdió logóját is.

Update! A Sony megosztott némi információt a Kojima Productions új játékáról. Kiderült, hogy sem a Silent Hillshez, sem pedig a Metal Gear Solid,sorozathoz nem fog kapcsolódni, emellett azt is megerősítették, hogy a játék PS4 után PC-re is megjelenhet majd.

30.
30.
arsenal1974
Van isten!És a Sonynál dolgozik:)
29.
29.
Caleon
#24: A PS3 erőforrásainak a korlátozásával...? Hol olvastad, Blikk?
28.
28.
kamgecam
#24: Mint a P.T. esetében? ;)
27.
27.
adamsfamily
#7: De az MGS 5 egy fél kész játék lett.A játékban az 1. fejezet lezárása után folytatódik tovább egy 2. fejezettel az egész,de a történetet csak a mellék küldetésektől teljesen független bejátszások viszik tovább.Az 1. fejezet végéig 10/10 a játék hiába repetitív valamiért mindig tud valami újat mutatni egészen a fejezet végéig.Viszont a 2. fejezetnél már érezhető,hogy összecsapták és nem volt idejük befejezni.

#11:Én soha nem rajongtam a metal gear szériáért,még gyerekkoromban psx-en se értettem,hogy mi a jó benne és a 2. és a 3. részt is félbe hagytam,mert fogalmam se volt,hogy miről szól az egész,pedig tele volt bejátszásokkal.Viszont az 5. résznek adtam egy esélyt és kellemeset csalódtam és egészen megszerettem az egészet.Szerintem olyan részletgazdag történetet adott a metal gear szériának,amit még néhány rpg is megirigyelhetne.Az tény,hogy ha az ember csak elnyomogatja a bejátszásokat és nem olvas utána,akkor valóban csak egy katyvaszt lát az egészből,ha az előzményeket nem ismeri.
25.
25.
PrimYaz00
"PS4 után PC-re is megjelenhet majd." Ha így állnak hozzá, nem olyan állat módon, mint a Silent Hill PT-él, akkor tökéletes, jó lenne, ha felejtenék már az exklúzívozást...
24.
24.
DON GONDOCS
Sanyi és a Kojima anyám borogass, ebből sem jó nem fog kisülni, emlékezzünk az MGS4re. Kojima azt állította hogy Sony akadályozta a ps3 erőforássáinak korlátozásával , így nem bírta megvalósítani teljesen a terveit.
22.
22.
Falcon
sajnálom mert már kiőregedet és kiéget a mgs5 elnézve
semmi jót ne várjatok
21.
21.
Caleon
#17: Elég szomorú, hogy ezek a szemét cégek inkább leírják magukat nullára, csak adózni ne kelljen. És rengeteg ilyen van.
17.
17.
Gykrizsi
#1: Azért vette meg a Mojangot, mert rengeteg pénze volt az eu-ban, és nem kívánta behozni amerikába, mert olyan sok lett volna az áfa rajta (vagy mit tudom én mi), és ezért megvette a Mojangot ami svéd, így a pénz visszaforog hozzájuk. És üzletileg marhára megéri. Az MS-nek meg semmi kötődése nem volt Kojimához, nem lett volna kézenfekvő, hogy megszerezze.
16.
16.
kopic
#15: Majd úgy is megveszi a Sanyi.
15.
15.
barackostej
#8: Az új Kojima Productions nem lett belsős stúdió, csak partnerséget kötöttek, hogy az első játékuk PS-exkluzív lesz.
12.
12.
Yanez
#7: De Big Boss-é az MGS V-el viszont nem.

Amúgy rohadt nagy hír. A QD, Santa Monica, Guerilla és ND mellett, egy újabb favoritom lesz PS-en!
11.
11.
Gykrizsi
Nem tudom mi ebben a meglepő, a MetalGear részek is mindig PS exc. voltak. Engem teljesen hidegen hagy, sosem értettem mi olyan nagy szám a játékaiban. Ezt a csávót mindig is a hype éltette, a MGSV is egy nagy semmi volt. És tök mindegy mi volt a Konamival, mert a játékmenetet ő rakta össze és az egy nagy nulla volt, 70 óráig húzva.
10.
10.
JackBauer
#9: Jól tartja magát az fix:D
9.
9.
kopic
Amúgy a csóka most komolyan 52 éves ?!:O Jó, ha 30-nak kinéz basszus !
8.
8.
kopic
#1: MS-hoz nem ment volna. Mindig is PS-re szeretett fejleszteni.

"de ők inkább szar minecraft-t meg Mojang-t vesznek milliárdokért -.-"
Viszont ezzel egyetértek.:( Remedy-n kívül (viszont az is független) 1 db kreatív belsős stúdiója nincs a Boxnak. Sony-nak ott a SSM, Guerilla (Horizon ZD), QD.
7.
7.
DollSyndrome
#3: Az MGS4-el le van zárva a story.
3.
3.
azureknight0715
Íme az ok hogy playstationt vegyen az ember. Bár sajnálom hogy az mgs nem kap egy norm lezárást Kojimatól, de legalább jó helyre került az ember+ nagyon kíváncsi vagyok mit fognak összerakni első játéknak, Kojimat ismerve nagyot fog szólni.
1.
1.
McDuff
vissza a kezdetekhez :)
nem hogy az MS gyors lecsapott volna rá, biztos eszükbe jutott nekik is,de ők inkább szar minecraft-t meg Mojang-t vesznek milliárdokért -.-
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...