The Surge - friss részletek és képek

  • Írta: zoenn
  • 2015. december 17.
  • Hír
Link másolása
Az idei Gamescomon mutatkozott be a Lords of the Fallen fejlesztőinek új RPG-je, amely sci-fi környezetben játszódik. A friss információk mellett négy koncepciós rajzra tettük rá a kezünket.

Az már az augusztusi Gamescomon is kiderült, hogy a Deck13 srácai a The Surge esetében is maradnak a kaptafánál, igaz, ezúttal nem fantasy környezetben kalandozunk, hanem egy sötét sci-fi univerzumban.

Ismét egy Dark Soulshoz hasonló, kőkemény akció-szerepjátékkal lesz dolgunk, amely nagyjából 60-70 évvel a jövőben játszódik. Az emberek annyira túlzásba vitték a technológiát, hogy mindenféle groteszk robottal és mutánssal gyűlik meg a bajunk. A PlayStation Blogon olvasható bejegyzés szerint napjaink problémái a "lehető legrosszabb forgatókönyvhöz" vezettek: balul elsült robotika, zsarnok megavállalatok, zord klíma, túlságosan okos mesterséges intelligencia és a sort még folytathatnánk.

Ahogy azt már tudjuk, hősünk egy exoskeletont visel, amit folyamatosan fejleszthetünk a történet során. Elég mély testreszabási rendszer dolgozik a The Surge-ben, ha szeretnénk, rágyúrhatunk az erősebb boostra vagy a jobb célzásra is.

A srácok meghallgatták a Lords of the Fallent érintő kritikákat is, így a játékban több időnk megismerkedni lesz egy-egy lényeges funkcióval, nem dobnak be egyből a mélyvízbe. Azonban nem kell megijedni, az oktatómód nem lesz hosszú, de így legalább tudunk reagálni egyből az ellenségre, és jobban megismerjük majd az eszközeinkben rejlő lehetőségeket. A taktikai közelharc marad, ahogyan a sikeres csaták után járó jutalom is.


Nekem úgy tűnik, kicsit "hozzáférhetőbb" lesz a The Surge, persze ettől kíméletlenül nehéz is lehet. Az anyag várhatóan 2017-ben jelenik majd meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

4.
4.
crytek
#3: Mindenkinek más számít az év játékának! Ha neki ez lesz akkor ez.
3.
3.
KopyAti
Csipázom, hogy Te látod a jövőt! :)
2.
2.
PaprikaJancsi
2017 év játéka úton van.
1.
1.
giga321
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...