Kistesót kap az Xbox One?

  • Írta: fojesz
  • 2015. december 31.
  • Pletyka
Link másolása
Régóta pletykálnak arról, hogy kistestvért kap az Xbox One, és a minap újabb híreket kaptunk. Most azt mondják épp, hogy az új gépet az Apple TV versenytársának szánja a Microsoft.

Brad Sams, a Microsoftra specializálódott blogger belsős forrásokból szerzett értesülései szerint kistestvért kap az Xbox One. Érdekesség, hogy a konzol kizárólag Windows Store-os játékokat tudna futtatni, és tulajdonképpen az Apple TV konkurensének szánják a redmondiak.

Sams emlékeztet, hogy 2013-ban már pletykáltak egy hasonló eszközről, amit a hírek szerint aztán jegelt a Microsoft. Elmondása szerint a most pletykált gép hasonló alapokra építkezik, de ő maga sem biztos abban, hogy valóban boltokba kerülhet majd. Ha tényleg elkészül, szerinte leghamarabb 2016 második felében csaphatunk le rá, az Xbox One-nál lényegesen olcsóbban.

A Microsoft nem kommentálta a híreket, és biztos, ami biztos, ti is kezeljétek fenntartásokkal az itt leírtakat.

83.
83.
zozo76hun
#82: mindjart nyithatnal egy gelkat is... :)
82.
82.
semike
#69: ...azt én Sosem értettem miert kell eladni a konzolokat.én ps1el kezdtem anno.van mai napig.....ok h nem játszom vele bár azért néha előveszem.azota begyűjtöttem mindent ami volt.ps2,dreamcast,Classicxbox.360....és most a One.tok jol nez ki a szobában.akár egy régi muszaki bizományi...
80.
80.
én azt nem értem, miért basszátok inkább agyon egymást szívlapáttal, ostoba gémer kéredesek miatt, lécci tegyétek meg, tisztulna a levegő.
79.
79.
zozo76hun
#78: zozo76hun, ugyan mi lehetne? :)
78.
78.
latyaa
#76: Nekem? Már a megjelenés napjától fogva meg van :) nem írtad a gamertagot :)
76.
76.
zozo76hun
#75: szevasz latyaa!

van mar xo-d? :)
75.
75.
latyaa
#69: Zozo te élsz? :) gt írd le gyorsan mert már nem vagy fent a friendlisten :)
71.
71.
Norbiii
#59: zozo76hun és PaprikaJancsi: Köszönöm az együttérzést! :(
70.
70.
respectpele10
#61 Semmi sem muszáj. :) Remélem, most is válaszolsz valami jó idézettel. :)
69.
69.
zozo76hun
#68: nem veletlenul nem adtam el az utolso 360-ast en sem. mikor anno pc-rol attertem konzolra, megfogadtam hogy nem adom el a konzoljaimat, mint anno sorban minden pc-m eladtam ha ujjat vettem helyette. nem is azert volt tobb -egyforma tipusu- konzolom mert egy nem eleg beloluk, az utolsokat megtartottam. igy van most 3 gyari allapotu konzolom, tehat a 3 xbox generacio. az 500gb-os xo-t (helyette vettem a matt 1tb-ost csak azert nem adtam el mert az ocsemnek adtam, tehat a masik szobaban van.
68.
68.
gyaloghuszar
#67: Jó konzol ezt aláírom, de sajnos nem lehet más sok újdonságot játszani rajta :)
A pc-m meg nem egy titan x-es erőmű, de egyenlőre legalább még mindennel tudok gyönyörűen játszani :)
67.
67.
godach
#64: Ne szomorú smileval mond ám. Nagyszerű konzol a 360 is ;)
66.
66.
kopic
Ha már az én OFF kommentemet töröltétek, akkor vehettétek volna a fáradságot, hogy a többivel is ezt teszitek. -.-
64.
64.
gyaloghuszar
én összetenném a kezemet ha a kiválónak mondható (számomra kiváló) PC-m mellé tudnék szerezni akár csak egy ps4-es vagy xone-t :(
ehelyett csak egy x360asom van :(
62.
62.
Galamb009
Tipikus fanboy hozzáállás, a konkurenciáé szar...mert az övéké.
59.
59.
zozo76hun
#56: csatlakozom, reszemrol is reszvetem! :(
58.
58.
PaprikaJancsi
#56: Részvétem, és kitartást!
57.
57.
zozo76hun
nem minden ps tulajdonos ps buzi (a rossz ertelemben), ugyanigy az xbox es a pc tulajdonosok nagy hanyada sem onkentes hitterito. bar azert vannak itt a gk-n paran meg Fanni-n kivul is akik hitteritok. nekem azert van xbox mert ez jott be, mit erdekel engem ki min jatszik. lehetne ps-em vagy komoly pc-m is.

jelenleg van 1 db xbox classic, 1 db xbox 360 slim (250gb, matt), 2 db xbox one (fenyes 500gb/matt 1tb).

osszesen volt: 1 xbox classic, 3 xbox 360, 3 xbox one.

komoly pc-m jelenleg nincsen, a gepem egy 2010-es macbook pro 13" amit imadok, ujjonan vettem akkor es imadom. minden konzolom ujkent vettem, szoval nem azert nincsen pc-m vagy ps-em mert nem tudtam volna megvenni. akarmennyire hihetetlen ez van akinek eleg az egyik platform. van aki nintendo fan es a wii u-val nyomul, attol az mar akkor hulye? van akinek komoly gondja lehet a toronyban... :)
56.
56.
Norbiii
#51: Köszönöm. :)
Hát e téren jobban vagyok, de egyébként meg nem, sajnos pont karácsonykor halt meg a nagypapám :( Egyszerűen felfoghatatlan az egész! :(
55.
55.
Aries
Emlékszem még anno kaptam egy igazi kínai gagyi sárgakazis nintendot még '98-ban. Ugyan már megkésve, mivel már '95-ben kidobták piacra a ps1-et. Hát miután én láttam, hogy mikre képes, minden álmom volt, hogy kapjak egy olyat.
És még '99-ben teljesült az álmom. Karácsonyra az utolsó darab pont az enyém lett.
Ez azért volt meghatározó pont az életemben, mert itt kezdődött kibontakozni a gamer énem.
Azóta (nem vagyok gyűjtő, csak így jött össze) van 3 ps1, 3 ps2, 2 ps3. PS4 még nincs, de majd az is lesz, csak egyenlőre még nem kell, mert még a ps3-as érát sem fejeztem be és akad még játék, amivel nem játszottam és szeretném pótolni + még nem igazán jelent meg olyan játék ps4-re, ami kifejezetten érdekelne. Hmm....talán a Witcher 3, mert imádom az rpg-ket.

Na de nen szaporítom tovább a szavakat. Egyáltalán nem vagyok véresszájú ps fanatikus. Sőt. Ha tehetném pc-n játszanék a legtöbbször, mert úgy érzem, hogy ott kapok meg mindent egy játéktól. Csak baromi gyenge a gépem :S Viszont azért a fő platformom a konzol, mert abba szerettem bele régen és ez valamiért megmaradt :D

Amit ebből ki akartam hozni, hogy szerintem teljesen mindegy ki min játszik, (de ez örök érvényű vita téma lesz) ugyanazt szeretjük mindannyian. Csak hogy egy nagyon lesarkított példával álljak elő a vaj meg a margarin sem ugyanaz, mégis a kenyérre kened. Az már a te döntésed melyikkel akarod :)
53.
53.
zozo76hun
Fanni: te kesz krimi vagy, en abba sem vagyok biztos hogy lany vagy. ilyen gyuloletbeszeddel szinte biztos hogy ps fan vagy, nincsen a kozeledben xo az hetszentseg. egy normalis (ertsd atlag) felhasznalot nem zavar a masik konzol vagy pc es nem erolkodik rajta hogy mas miert vesz olyat.
52.
52.
Chrysh
Nem tudom, hogy te Azenyimejobbtebuzernyk reinkarnációja vagy, de magadfajtákat egy általam menedzselt oldalról két figyelmeztetés után kib*sználak a p*csába (kár hogy ez nem az én tisztségem). És mielőtt habzana a szád eszem ágába sincs megmagyarázni miért gondolom ezt Rólad. B.Ú.É.K
51.
51.
PaprikaJancsi
#49: Boldog Új Évet! :)
...nem tudom, hogy te írtad-e a karácsonyi posztnál, hogy lázas vagy, de ha igen akkor remélem már jobban vagy.
49.
49.
Norbiii
Először is: Boldog Új Évet Kívánok/Kívánunk Mindenkinek! :)

Másodszor: Hozzászólni szabadon lehet bármihez, de azért arra kérlek Titeket ügyeljünk, hogy ne offolásoktól, személyeskedésektől hangos chat szoba legyen a hírek alatt, (mint pl: múltkor, amikor erotikus dolgok mentek itt) amiknek ráadásul semmi köze a hírhez! Köszönöm.

StarWarsFanni: Mint a múltkori hírnél is, egy kicsit sok az off, kérlek ne tedd! :)
45.
45.
respectpele10
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...