Megvan a Diablo IV indulásának időpontja

  • Írta: pandaril
  • 2023. április 7.
  • Megjelenés
Link másolása
A Blizzard Entertainment elnöke osztotta meg, hogy pontosan mikortól lesz játszható a teljes játék. A drágább kiadás mellé négy napnyi előny is jár. Kérdés, hogy a globális rajt megakasztja-e a szervereket.

Mike Ybarra Twitteren osztotta meg, hogy órára pontosan mikor lesz játszható a Diablo IV az egyes kiadások esetében. Azok, akik a Deluxe vagy az Ultimate kiadásokat vásárolják meg, azok magyar idő szerint június 2-án hajnali 1:00 órától játszhatnak a játékkal, míg a Standard kiadás június 6-án, szintén 1:00 órától lesz elérhető. Hogy a játékot le lehet-e előre tölteni, még nem tisztázott, azonban a béta tapasztalatai alapján ez több mint valószínű.

A Diablo IV zárt és nyílt bétája is igen problémás volt, azonban ettől függetlenül a játék fogadtatása rendkívül pozitív, a béta rekordot is döntött. A béta technikai blamázsa után kifejezetten fura, hogy a Blizzard tervei szerint a játék megjelenése globálisan egy időpontban történik, ami könnyen azt eredményezheti, hogy a szerverek megint feladják a harcot. A legtöbb játékost a Standard Edition megjelenésére várják, így ez a nap lesz a legkritikusabb.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...