Ratatan - így fest mozgás közben a Patapon örököse

  • Írta: szlav
  • 2023. július 28.
  • Videó
Link másolása
Hiroyuki Kotani és csapata napokon belül útnak indítják a Ratatan Kickstarter-kampányát, előtte viszont elsőként láthatjuk mozgásban a Patapon szellemi utódjaként is felfogható ritmusos stratégiai játékot.

Ha ti is szerettétek a PSP imádnivaló ritmusjátékait, akkor készüljetek, a Ratatant ugyanis a Patapon atyja, Hiroyuki Kotani készíti, első ránézésre pedig maga a játékmenet sem tér majd el sokban a sajnos régóta szundító franchise epizódjaitól. Az oldalnézetes stratégiai játékban egy kisebb seregnyi Ratatant irányíthatunk majd, akik dalolva, a mi ritmusérzékünkből erőt nyerve szállnak harcba a rosszakaróikkal. Irtózatosan cuki a dolog!

A Ratata Arts csapata július 31-án indítja el a Kickstarter-kampányát, amellyel közönségi finanszírozást szerezhetnek a készülő játékukhoz. Ha titeket is elvarázsolt a fenti látnivaló, akkor érdemes lehet az elsők közt támogatnotok a projektet, hiszen hasonló esetekben a backerek általában az ilyen-olyan bónuszok mellett olcsóbban jutnak hozzá a végső termékhez. Fontos azt is kiemelni, hogy a Ratatan jelenleg kizárólag PC-re készül, a Kickstarter-támogatók egyik stretch-goalja azonban az lesz, hogy modern konzolokra is elkészüljön a cuki játék.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...