Januárban elköszönhetünk a Gran Turismo Sport online funkcióitól

Link másolása
A Gran Turismo Sport online szolgáltatásai 2024. január 31-én végleg elbúcsúznak a játékosoktól: véget ér a több, mint hatéves pályafutás.

A világ egyik leghíresebb autóversenyzős videójáték-sorozatának régebbi részei is lassan, egyenként lehúzzák a rolót. Ezúttal a Gran Turismo Sport online funkcióitól kell végleg elköszönniük a játékosoknak. A PlayStation 4 exkluzív videójáték még 2017-ben jelent meg, azóta egy frissítésekkel teli élettel büszkélkedhet. Egy mai blogbejegyzésben azonban közölték a játékosokkal, hogy a játék online szolgáltatásai 2024. január 31-én végleg lezárulnak. 

Előtte, 2023. december 01-től a PlayStation Store-ból megvásárolható, a játékban használható kiegészítő elemek forgalmazását is megszüntetik. Mindezt természetesen egy jobb célért: a fejlesztők ezentúl minden erejükkel a Gran Turismo 7 online funkcióival fognak foglalkozni. Ha részletesebben is érdekel, hogy mely funkciók lesznek még elérhetőek 2024. január 31. után a Gran Turismo Sport videójátékban, akkor kattints ide

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...