Gameplay traileren a Quantum Error

  • Írta: osan
  • 2023. október 4.
  • Videó
Link másolása
Jacob Thomas, a tűzoltó szerepét fogjuk magunkra ölteni ebben a horrorisztikus csillagközi utazásban. A TeamKill Media most megajándékozott minket egy játékmenet-videóval, érdemes megnézni!

FPS, illetve TPS nézetből is szembeszállhatunk a kozmosz rejtélyekkel telt világából származó förtelmes szörnyetegekkel, akiket nemcsak baljós légkör leng körbe, de veszedelmes lángoszlopok is. A legújabb betekintő során a TeamKill csapatának nem csak atmoszférát sikerült teremtenie, de remekül be is mutatták, hogy milyen játékelemi csodákra számíthatunk majd. A horrozsánerben járatosak több, a közelmúltban bemutatott játékot is felismerhettek, amelyekből a csapat inspirálódhatott.

Minket nagyban emlékeztetett az Alien Isolation-re, a felújított Doom-játékokra, de még mintha a Returnal ikonikus roguelike főellenségeire hajazó harcot is láthattunk volna. Nektek mi a véleményetek, felismertetek esetleg más inspirációs forrást?

A Quantum Error november 3-án érkezik PlayStation 5-re, de PC-re és Xbox Series S/X-re is várható, csak még nem tudni, hogy mikor. A játék majd hasznát veszi a PlayStation 5 számos képességének, úgymint az adaptív ravaszok, a haptikus visszacsatolás vagy a kontroller mikrofonja.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...