Hamarosan megjelenik a SCUM, Xboxra is érkezik

  • Írta: pandaril
  • 2023. november 27.
  • Bejelentés
Link másolása
A zombis, túlélős, valóságshow-s játék már öt éve van early accessben, most viszont maguk a készítők erősítették meg, hogy az 1.0-ás frissítéssel érkezik a játék a Microsoft konzoljaira.

A 2018-ban útjára induló SCUM alapötlete, miszerint egy zombiktól hemzsegő szigeten kell túlélnünk, lehet, hogy nem túl eredeti, de a megvalósítás már sokkal érdekesebb. Az élőhalottak hordáin felül ugyanis a többi játékos is komoly veszélyt jelent ránk. A meglepően realisztikus harcok mellett pedig az alapvető túlélés is része a kihívásnak. Az egészet pedig élőben közvetítik a TV-ben.

A SCUM hivatalosan még mindig korai hozzáférésben van, és kizárólag PC-n érhető el. Viszont jó hírrel szolgált a játék hivatalos X-oldala, ugyanis egy kérdésre, miszerint mikor várható a játék Xbox-os megjelenése, egyértelmű választ adtak: az 1.0-ás verzióval érkezik a játék a zöld platformra. A csavar a dologban, hogy ez még mindig nem jelent konkrét dátumot.

A PC-s rendszerkövetelményeket elnézve nem kizárt, hogy az Xbox One-tulajok kimaradnak majd a túlélős mókából, sem memória, sem pedig tárhelytípus terén nem teljesíti az előző generációs masina a minimális követelményeket. Láttunk már persze régebbi konzolokra optimalizált játékokat még az idén is, és reméljük, hogy a Gamespires csapata nem feledkezik meg az Xbox One-ról sem.

1.
1.
crytek
Az igen.Azt hittem ezt nemsokára már lelövik meg minden, erre kiadják máshova is..Biztos kell az az 500 új játékos amit szerezhet
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...