Még egy dokumentumfilm érkezik a The Last of Us: Part II fejlesztéséről

  • Írta: zoenn
  • 2024. január 13.
  • Videó
Link másolása
Emlékeztek még a The Last of Us: Part II kulisszatitkait bemutató dokumentumfilmre? A Naughty Dog még ebben a hónapban meglep minket a folytatással, és már most megnézhetünk róla egy kétperces előzetest.

Ahogy azt a címe is mutatja, a Grounded II: Making The Last of Us Part II a játékon dolgozó emberek munkájába enged betekintést, köztük Neil Druckman író-rendezőjébe és a Hally Gross társírójának mindennapjaiba a stúdión belül. A Joelt alakító Troy Baker már 2016 tájékán sejtette, hogy "sok rajongót felbosszantanak" azzal, hogy már a játék elején meglépik azt a döntést, ami végül az egész sztori mozgatórúgója lesz.

A forgatás eredetileg 2016-ban kezdődött, ám a világjárvány miatt a projektet félbe kellett hagynia a Naughty Dognak, de most újra leporolták a dokumentumfilmet. Komoly spoilerek is feltűnnek a videóban, úgyhogy csak azok nézzenek bele az előzetesbe, akik már végigjátszották a The Last of Us Part II-t!

A január 19-én ingyenesen megtekinthető filmben a fejlesztők mesélnek a játék készítésével kapcsolatos nehézségekről, sőt egy ponton nagyon nem voltak jók a kilátások, sokszor érezték magukat kiégettnek, és sok nehéz órát töltöttek azzal, hogy révbe érjen a projekt. Még a szivárgásokról is beszélnek az érintettek, az Ellie-t alakító Ashley Johnson saját bevallása szerint "szörnyű nap volt számára", amikor a megjelenés előtt kiderültek a sztori részletei, "egész nap csak sírt" a színésznő.

Szóval, a The Last of Us Part II Remastered ugyanazon a napon érkezik PS5-re, mint a Grounded II dokumentumfilm, aminek nagyon örülünk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...