Tényleg Dawnwalker címen fut a Rebel Wolves debütáló RPG-je

  • Írta: zoenn
  • 2024. január 16.
  • Hír
Link másolása
A több CD Projekt RED-veteránt foglalkoztató lengyel stúdió elébe ment a pletykáknak és megerősítette, hogy valóban Dawnwalker címen fut a készülő dark fantasy szerepjátékuk. Ennek nyomán egy pofás háttérképet is megosztottak róla.

Számos részlet látott napvilágot a 2022-ben alapított Rebel Wolves első játékáról. Pont tegnap számoltunk be róla, hogy a The Witcher 3 vezető küldetéstervezője, Mateusz Tomaszkiewicz is csatlakozott a varsói brigádhoz, mint kreatív direktor. Új fejlemény, hogy a kiszivárgott szóbeszédeket a hivatalos X-oldalon erősítette meg a stúdió, igen, tényleg a Dawnwalker nevet kapta a tűzkeresztségben a készülő dark fantasy RPG-jük.

Mint írják, "általában nem kommentálják a pletykákat", de azt elárulták, hogy tényleg a Dawnwalkeren dolgoznak. Mindezt egy fekete-piros háttérképpel nyomatékosították, amin feltehetőleg a főszereplő látható egy méretes karddal a kezében.

A múlt héten Tomaszkiewicz elhintette, hogy az új játék "különféle választási és kísérletezési lehetőségeket tesz lehetővé, amikor újrajátsszák". A pletykák szerint egy nyitott világú szerepjátékkal lesz dolgunk, és a csapat célja az, hogy "egy olyan világot alkossanak meg, amit érdemes felfedezni és amiben mélyen elmerülhetnek". Valószínűleg történetközpontú megközelítést kapunk.

A háttérképen látható karakter karmos keze és a címválasztás alapján joggal feltételezhetjük, hogy a játékosok egy vámpírt irányítanak majd. Remélhetőleg a közeljövőben még több konkrétumot megtudunk majd az ígéretes anyagról.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...