Végre PC-re költözik az első Dragon Quest Builders

  • Írta: zoenn
  • 2024. január 30.
  • Megjelenés
Link másolása
Több mint három évvel a folytatása után február közepén végre PC-n is megjelenik a Dragon Quest Builders. Igen, a második rész után kapjuk meg az elsőt, cserébe minden eddig DLC-t alapból tartalmazza a csomag.

Dragon Quest Builders Alefgard világában játszódik, ahol a játékosok legfőbb feladata a nyersanyagok begyűjtése és az építkezés lesz. Muszáj is így tenniük, hiszen a gonosz Dragonlord azon mesterkedik, hogy elpusztítsa a békés birodalmat. Később már komplett városokat húzhatunk fel, ahol az NPC-k összegyűlhetnek, de persze a nagy kalapálásban megfáradt hősök bármikor a felfedezhetik a környéket némi kalandozás erejéig.

Noha a második rész már több mint 3 éve elérhető a Steamen, a Square Enix úgy gondolta, ideje az első részt is elérhetővé tenni a master race számára 2024. február 13-án. Alapára 28 euró lesz, de ha már a könyvtáradban van a Dragon Quest Builders 2, akkor kedvezményt kapsz.

Az új verzió számos életminőségbeli fejlesztést tartalmaz, egyszerre már több objektumot megsemmisíthetünk az adott területen, illetve kapunk egy szabad építkezésre sarkalló módot a Terra Incognitában. Mindezek tetejében az összes DLC-t alapból megkapjuk, beletérve a korábban említett Terra Incognita: Magic Carpetet, a Boss Monster Model Setet, az Astronomy Setet,és a Pixel Ringet is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...