A jövő héten Final Fantasy VII Rebirth-re kihegyezett State of Play is lesz

  • Írta: zoenn
  • 2024. február 1.
  • Rendezvény
Link másolása
Mi maradt ki a tegnap esti State of Playből? Igen, a Final Fantasy VII Rebirth, de csak azért, hogy egy külön műsort kapjon február 6-án. Oké, így már meg tudjuk bocsájtani a hiányzást, főleg, hogy olyan hírek jönnek róla, amiket vétek lenne kihagyni.

A legfrissebb State of Play során a Sony megerősített egy másikat: ez február 6-án lesz, és csak egyetlen játékra koncentrál, a Final Fantasy VII Rebirthre! A Square Enix közel a premierhez még mindig tud újat mutatni a remake-ről, hiszen olyan "izgalmas híreket oszt meg róla, amiket a játékosok nem hagyhatnak ki.".

A sztori szerint Cloud, Tifa, Aerith, Barret és Red XIII immáron Midgaron kívül merészkedik Sephiroth üldözése közben, olyan klasszikus helyszínekre látogatnak hőseink, mint Junon, és találkoznak majd Caith Sith-tel és Yuffie-val is.

Cid és Vincent Valentine is feltűnik a kalandban, bár nem játszható formában, és persze új minijátékokról sem kell lemondanunk - ilyenek a Queen's Blood, a zongorázás és a Chocobo-verseny is. A készítők körülbelül 100 órányi játékidőt ígérnek, ebből a sztori 40-et veszi igénybe.

A Final Fantasy VII Rebirth február 29-én fut be PlayStation 5-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...