Így harcol Venture, az Overwatch 2 legújabb hőse

  • Írta: szlav
  • 2024. március 28.
  • Videó
Link másolása
Április közepén elrajtol az Overwatch 2 tizedik szezonja, a sok újdonság és változtatás mellett pedig egy vadiúj játszható hőst is kapunk. Lássuk, mit tud Venture, a hatalmas fúróval érkező régész!

Egy héttel ezelőtt már írtunk arról, hogy milyen hasznos és barátságos változtatásokat hoz az Overwatch 2 legújabb szezonja, így megtudtuk azt is, hogy mostantól nem kell a Battle Pass szintjein lépkednünk ahhoz, hogy hozzáférést nyerjünk a frissen érkező karakterekhez - minden hős egyből, ingyenesen elérhető lesz mindenki számára. És hogy ki lesz az első új karakter, aki ezen változtatások szerint érkezik a Blizzard lövöldéjébe?

Venture, a fiatal és vidám régész, aki nem mellesleg a DPS-karakterek sorát erősíti majd, nem az a tipikus szuperkatona, mint Sojourn, Reaper vagy Soldier 76. Az új arc ugyanis egy hivatásos régész/kincsvadász, ám Indiana Jones ostora helyett egy hatalmas kézifúróval érkezik a csatatérre. Ezzel a fúróval Venture beáshatja magát a föld alá, hogy az ellenség sorai mögött vagy épp az orruk előtt bukkanjon elő, az ultijával pedig hatalmas földrengést kelt majd az ellenfelek lába alatt.

Az Overwatch 2 új szezonja április 16-án élesedik, ekkor válik majd elérhetővé Venture is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...