A mestertolvaj korai éveit mutatja be az Arsene Lupin: Once a Thief

  • Írta: zoenn
  • 2024. május 27.
  • Bejelentés
Link másolása
A Microids hamarosan a népszerű úri tolvaj főszereplésével készülő kalandjátékkal jelentkezik. Az Arsene Lupin: Once a Thief a főszereplő korai éveire, kalandjaira és szerelmeire fókuszál, új perspektívából mutatva be a már ismert történeteket.

A puzzle elemekkel operáló kalandjáték az ikonikus tolvaj, Arsene Lupin előzménytörténete, megismerjük a korai életét, bűneit és szerelmeit Maurice Leblanc híres meséiből építkezve. Lupint és fáradhatatlan ellenfelét, Ganimard nyomozót is irányíthatjuk a játékban, számos legendás történetet új perspektívából átélve.

Az Arsene Lupin: Once a Thief művészi világa leginkább életre kelt könyvillusztrációkra hajaz, miközben Lupin elmeséli saját szökését, drámai fordulatokon és érdekes karaktereken sem spórolva.

A játékmenet során számos rejtvényt kell megoldani, a lopásokhoz különféle álcákat használhatunk, időben kell megszöknünk, mindig egy lépéssel a törvény előtt járva. Ganimard szerepében pedig bizonyítékok után kutatunk, gyanúsítottakat hallgathatunk ki, összefüggéseket keresve, idővonalakat létrehozva, cél, hogy kézre kerítsük a nemezisünket.

A megjelenés 2024 végén várható PC-n, Xbox Series X/S-en, PlayStation 5-ön és Nintendo Switchen.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...