Így fog kinézni a Call of Duty X Gundam kollaboráció

  • Írta: osan
  • 2024. június 2.
  • Videó
Link másolása
Már rég lehet tudni, hogy a Call of Duty legújabb együttműködése a Gundam-univerzummal fog történni, most pedig a Bandai Namco meg is osztott egy kedvcsináló videót, hogy milyen jóságok érkeznek majd a Modern Warfare III-ba, illetve a Warzone és Warzone Mobile-ba.

A Warhammer-univerzum után most a Gundam világán a sor, hogy bekerüljön mind a Call of Duty: Modern Warfare III-ba, mind az ingyenesen elérhető battle-royale játékokba, a Warzone-ba és annak mobilos kistestvérébe, a Warzone Mobile-ba.

A Bandai Namco által megosztott kedvcsináló trailerben megnézhetjük magunknak a 3 karakterkinézetet és a különböző fegyver kozmetikumokat. A cég elmondása szerint, megalkotásuk közben egyetlen dolog volt a cél: hogy kielégítsék mind a Gundam-rajongókat, mind a Call of Duty-játékosokat.

A mindent tartalmazó csomag 2400 CoD-pontba fog kerülni, vagyis nagyjából 20 dollárért már Gundam kinézetekben írthatjuk az ellent, de természetesen lesz lehetőségünk külön-külön is megvásárolni az egyes kozmetikumokat, ahogy azt a videó végén is láthatjuk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...