Megvan a Riven-remake dátuma

  • Írta: zoenn
  • 2024. június 4.
  • Megjelenés
Link másolása
Még ebben a hónapban napvilágot lát a Riven: The Sequel of Myst remake-je PC-re és Questre, a klasszikus puzzle játékok rajongóinak legnagyobb örömére. Már szinte rá sem lehet ismerni az 1997-es eredetire.

A Cylan Worlds csapata az Unreal Engine 5 segítségével, a nulláról építette újjá az 1997-es Riven: The Sequel to Mystet, ami június 25-én érkezik PC-re, Macre, valamint Quest 2-re és Quest 3-ra. Az előrendelők 10 százalék kedvezményt kapnak a 35 eurós árból, VR-ban pedig még többet, 11 százalékot, de csak korlátozott ideig.

Egy burjánzó, de pusztuló világba látogatunk el, számos fejtörőt megoldva, melyben megismerhetjük a világ gonosz uralkodójának és az ellene fellázadtak történetét. Minden rejtvényt felfrissített a stúdió, de új kihívások is várnak ránk, a kibővített történetszálnak bizonyára minden régi és új rajongó örülni fog.

A Riven egyfajta szerelmeslevél a '90-es évek sztorivezérelt puzzle játékaihoz. Könnyedén elveszhetünk az öt rejtélyes sziget felfedezésében, miközben nyomokat kutatunk és idegen nyelveket fejtünk meg.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...