SGF 2024: A saját weboldalán szivárgott ki a Civilization VII

  • Írta: szlav
  • 2024. június 7.
  • Pletyka
Link másolása
Nagyon úgy fest, hogy a 2K és a Firaxis ma este mutatják be a Civilization VII-et. A játék címe és logója a kiadó saját holnapjára került fel idő előtt, ezzel lelőve az este várható hivatalos leleplezést.

Miután a 2K egy hónappal ezelőtt azt nyilatkozta, hogy az idei Summer Game Festen leplezik le az egyik legnagyobb és sokak által imádott szériájuk legújabb részét, egyszerre kapták fel a fejüket a Mafia, a Borderlands és a Civilization rajongói. Nos, úgy fest, hogy a 4X játék szerelmesei járnak majd igazán jól, a kiadó weboldalára ugyanis ma idő előtt felkerült a Sid Meier's Civilization VII logója, amit aztán hamar el is tüntettek, de a Reddit felhasználói gyorsabbak voltak.

Ha tehát ti is imádjátok a hajnalokba nyúló vagy napokig tartó mérkőzéseket a világuralomért, akkor ma este mindenképp figyeljétek a Summer Game Fest adását! 2016 óta sok víz lefolyt a Dunán, így egész biztosan rengeteg újdonsággal jelentkezik majd a Firaxis csapata - mi is kíváncsian várjuk az esti bejelentéseket.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...