SGF 2024: Már elérhető a PC-re az The Alters demója

  • Írta: zoenn
  • 2024. június 11.
  • Korai verzió
Link másolása
Főhősünkre, Janra nagy feladat hárul: egy idegen bolygón működőképes bázist kell működtetnie, ám ehhez saját klónokat gyárt magáról, akik mind-mind más szakmában jeleskednek. Nehéz döntések várnak ránk a The Alters-ben.

A The Alters egy idegen planétán játszódik, ahol a nap fénye bizony pusztító tud lenni. Hősünk, Jan egy mobilbázist üzemeltet a felszínen, és meg kell próbálnia túlélni. Ezt azonban nem egyedül teszi, hanem egy Rapidium nevű alkalmazással önmaga alteregóit hozza létre. Ők azonban nem egyszerű klónok, hanem Jan különböző változatai, korábbi döntéseinek eredményei, akik más és más szakmában jártasak.

Lehetnek technikusok, botanikusok, tudósok, de nem könnyű velük az élet, hiszen eltérő igényeik és szándékaik vannak, és sokszor nem úgy látják a jövőt, ahogy te szeretnéd.

A Steam Next Fest részeként egészen június 17-ig kipróbálhatjuk az The Alters-t PC-n, ám a végleges verzió Xbox Series X/S-re és PS5-re is befut majd. Az első napon a Game Pass része lesz.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...