Perils in Paradise névvel érkezik a legújabb Hearthstone-kiegészítő

  • Írta: JesusHun
  • 2024. június 18.
  • Bejelentés
Link másolása
"Nyaralni" mennek a Blizzard kártyás játékának szereplői a következő hónapban megjelenő legfrissebb kiegészítőben. A temérdek újdonság garantáltan kitart majd az év végi harmadik szettig.

Az új kiegészítőben is a megszokott 145 darabos készletből lehet majd bontogatni és bővíteni a gyűjteményt. Érkeznek új mechanikák, legendás kártyák, reward track és egyéb nyalánkságok. Láthattunk a bejelentésben egy izgalmas Druida lokációt, aminél használat után nem feltétlenül kell 2 kört várakozni az újbóli bevetésre, armor felpakolását követően újra alkalmazható. Helyet kapnak a repertoárban hűsítő koktélvarázslatok, összesen 6 féle, ezeket háromszor lehet kijátszani egyazon lapból. Járna most bejelentkezéskor egy Marin the Manager legendás lap, de az apróbetűs rész szerint csak az első PiP-pakk nyitásánál lesz elérhető.

Az új Turista kulcsszóval ellátott lapok olyan legendás minionok lesznek, amik lehetővé teszik a rajtuk szereplő kasztba történő kiruccanást, ezáltal azok a Perils in Paradise kártyák is beépíthetők a deckbe. Minden osztály kap egyet, ami ezt a felosztást eredményezi: Paladin->Rogue->Warlock->Death Knight->Shaman->Demon Hunter->Priest->Hunter->Warrior->Druid->Mage->Paladin.

A Pegazus évének első bővítménye, a Whizbang's Workshop márciusban debütált, a soron következőt pedig július 23-ára várhatjuk. A Perils in Paradise egy trópusi szigetre repít, ahol Marin megnyitotta a rendkívül kreatív fantázianévre hallgató The Marin üdülőt. Azt, hogy mennyire jó ötlet egy kalóz által vezetett létesítményben lazítani és kikapcsolódni, a következő napok/hetek kártyabemutatóiból megtudhatjuk.


Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...