Kosárlabdával bővül a Nintendo Switch Sports

  • Írta: sirdani
  • 2024. június 18.
  • Videó
Link másolása
A Nintendo legendás Sports-szériája is feltűnt a porondon a Nintendo Direct műsorában, hamarosan ugyanis új frissítést kap a játék, melyben a kosárlabda kapja majd a főszerepet.

Közel két éve rajtolt a Nintendo Switch Sports, melyet ugyan a tesztünkben mi is szerettünk, ám fájóan kevés sport volt elérhető a rajt idejében. A bizakodó rajongók sejtették, hogy idővel majd változni fog a helyzet, ám azt a leginkább szkeptikus sportolók sem sejtették, hogy évente egy új játék fog érkezni. Pedig úgy néz ki, ez a helyzet. A tavalyi golfos frissítés után ugyanis most nyáron érkezik a kosárlabda.

A meccseket egyedül is játszhatjuk majd a gép ellen, de barátainkkal vagy az internet népével közösen akár 2v2-es meccseket is nyomhatunk majd. Az új sporthoz pedig új szerelék dukál, melyeket a szokásos módon meccsek után lesz lehetőségünk majd elnyerni.

Az ingyenes frissítésre egyébként abszolút nem is kell sokat várni, ha minden igaz még 2024 nyarán elérhető lesz minden Joy-Connal kalimpáló sportoló számára.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...