A szerelemről szól a The Sims 4 új kiegészítője

Link másolása
Számos új lehetőséget hoz majd Simjeink szerelmi életébe a Lovestruck névre hallgató bővítés, többek között egy randi appba is regisztrálhatunk. A kiegészítő jövő hónap jelenik meg.

Ősszel lesz 10 éves az EA életszimulátor játéka, viszont nem kell a évfordulóig várnunk ahhoz, hogy új tartalmakat kapjunk hozzá. Július 25-én jelenik ugyanis meg a Lovestruck névre keresztelt kiegészítő, ami rengeteg extrát hoz majd karaktereink szerelmi életébe. Nemcsak rengeteg randi lehetőséget hoz majd a kiegészítő, de új módokat a kapcsolatépítésre és azok elmélyítésére.

Kapunk egy randi appot, a Cupid's Cornert, ahol Simünk személyiségéhez passzoló karaktert kereshetünk a játékban, hogy párra találjon. Az eszement randikhoz passzoló ruhák sem maradhatnak el, és új tevékenységként bekerül a játékba a szabadban való huncutkodás is. De vigyázzunk, mert ha összetörik a szívünket, a fájdalomba belehalhatunk – szó szerint.

A kiegészítő előrendelői számára egyedi smink, kiegészítő és még bútor is ját. Érdekesség, hogy az előrendelői akció a megjelenés után is érvényben marad szeptember 5-ig. Maga a Lovestruck július 25-én jelenik majd meg, az előrendelés már elkezdődött.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...