Augusztusban jelenik meg a Mars 2120

Link másolása
A korai hozzáférésből kilépve minden elérhető platformon megjelenik a 2.5D-s metroidvania, amit olyan elődök inspiráltak, mint a Super Metroid vagy a Symphony of the Night.

Több mint másfél évnyi korai hozzáférésre volt szüksége a QUByte Interactive csapatának, hogy elkészítse a Mars 2120 1.0-s verzióját. A legfrissebb trailer alapján pedig meg is van a hivatalos dátum, hogy mikor utazhatunk el hűsölni a szörnyektől hemzsegő vörös bolygóra.

A megjelenési dátummal párhuzamosan az összes célplatformot is leleplezték, nem meglepő módon Anna “Thirteen” Charlotte őrmester gyakorlatilag minden platformon nekivághat a jövőbeni marsi kolóniát ért pusztulás rejtélyének kiderítéséhez. A 2.5D-s játék grandiózus bossharcokat és mély közelharci játékmenetet ígér. Nem is csoda, hisz olyan játékokat adtak meg inspirációs forrásként, amelyek maguk is metrodivania zsáner állócsillaga. A klasszikusnak számít Super Metroid és a Castlevania: Symphony of the Night mellett érdekesség, hogy a Guacamelee! is hatással volt a készítőkre.

A sci-fi metroidvania Mars 2120 2024. augusztus 1-jén lép ki az early access állapotból PC-n, és jelenik meg PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Nintendo Switch-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...