XDefiant - befutottak az első szezon patch note-jai

  • Írta: szlav
  • 2 napja
  • Hír
Link másolása
Ma élesedik az XDefiant első teljes szezonja, amely az új tartalmak mellett számos balanszfrissítést is hoz az online lövöldébe. Lássuk, mire számíthatunk a következő hónapokban!

Az első bő egy hónapban csupán előszezonban futott az XDefiant, mától azonban tényleg belecsap a lecsóba a Ubisoft csapata a post-launch frissítéseket illetően. A készítők nyilvánosságra hozták a Season 1 patch note-jait, melyekben természetesen szerepel a Rainbow Six Siege-ből ismerős GSK frakció és azok képességei is. Az új szezonnal érkezik a Clubhouse névre hallgató új pálya, a Capture the Flag játékmód és három új fegyver is. Az L115 egy mesterlövész puska lesz, az LVOA-C az Assault Rifle kategóriát erősíti, de kapunk egy lefűrészelt csövű sörétest is, ami érdekes módon másodlagos fegyverként, a pisztolyok kategóriájában kerül a játékba.

Az XDefiant eddigi rendszerei is átesnek némi finomításon. Gyorsul a Battle Pass szintlépése, az XP Boosterek pedig mostantól csak aktív játék közben számlálnak majd le. A már ismert frakciók képességei közt némi nerfet kap az Echelon Intel Suitja, a Phantomok Mag Barrierje és AEGIS képessége, a DeadSec Spiderbotja, de valamivel erősebb lesz a DeadSec Hijack képessége és a Libertad BioVida Boostja - a részleteket a fenti note-ok közt találjátok. A balanszfrissítések mellet némi technikai polír is éri a játékot, így remélhetőleg tisztább lesz az audio és javításra kerül néhány grafikai glitch és crashelést okozó hiba is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...