Bejelentésre került a Transformers: Galactic Trials

  • Írta: osan
  • 2 napja
  • Videó
Link másolása
Még ebben az évben számíthatunk az árkád verseny-, illetve robotos harcjátékra, mely a Tranformers-univerzumban fog játszódni. Az egyperces kedvcsináló egész sokat elárul arról, hogyan is kéne elképzeljük a játékmechanikát, hiszen autó formában fogunk versenyezni, de robot formában fogunk harcolni.

Az Outright Games kiadásában és a 3DCLouds fejlesztésében készülő Transformers: Galactic Trials során relikviákat fogunk gyűjteni, hogy megállítsuk Nemesis Prime-ot, ehhez pedig az Autobotok és Álcák összefognak, így akár olyan hírességeket is irányíthatunk majd, mint Megatron, Bumblebee, Elita-1 vagy épp Optimus Prime.

A játékmenet két fő aspektusa az árkád-szerű versenyzés, illetve a dinamikus harc lesz, utóbbi robot formában fog történni. Játékmódokból is egyelőre kettőt jelentettek be: a Galactic Trials fogja a kampánymódot jelenteni, míg az árkádmóddal barátainkkal játszhatunk egy-egy gyorsabb meccset.

A Transformers: Galactic Trials október 11-én várható PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, Nintendo Switch-re és PC-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...