A tervezettnél hamarabb készülnek el a Blumhouse Games játékai

Link másolása
Eredetileg következő játékukat 2026-ban adták volna ki, azonban a fejlesztések annyira jó ütemben haladnak, hogy a következő már idén érkezik, jövőre pedig további 3 követi.

Az utóbbi 2 évtizedben a Blumhouse Productions a horrorfilm szcéna meghatározó szereplőjévé nőtte ki magát, korábban írtunk róla, hogy kipróbálják magukat a videójáték iparban is. Ezt a nemes egyszerűséggel Blumhouse Games névre keresztelt kiadó képében teszik majd, aminek jelenleg 7 alkalmazottja van, de tervezik bővíteni a létszámot.

Az elképzeléseik egyszerűek, filmes üzletpolitikájukat követve, kis kockázattal készítenek alacsony költségvetésű horror játékokat, amik aztán bombasikerként hozzák majd a pénzt. Annak idején a Paranormal Activity 15 ezer dollárból forgott le, és világszinten 193 millió dolláros bevételt produkált. Eredetileg a következő játékuk 2026-ban debütált volna, de a Fear the Spotlight PC-s újrakiadása és konzolos megjelenése idén várható.

A Summer Games Festen elmondták, hogy 6 játékra már fixen leszerződtek, jövőre három cím érkezik, amit 2026-ban újabb három követ, majd az utána következőben kiadnak még néhányat. A szóban forgó játékok mind eredeti ötlet alapján készülnek, a mozis adaptációkra később kerül sor, most még csak szemezgetnek a beérkező koncepciókkal. Az indie fejlesztők körében hatalmas lehetőség nyílt meg, egy jó ötlettel és megfelelő szakértelemmel a Blumhouse Games szárnyai alatt minden adott a sikerhez.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...