Mégsem lesz next-gen a Fallout: London

  • Írta: pandaril
  • 2024. július 11.
  • Hír
Link másolása
Az előzetes tervekkel ellentétben a mod az április next-gen frissítés előtti verzióval fog csak működni, mivel a a patch-ek ellenére sem lett elég stabil az alapjáték új verziója.

Pár napja még arról számolhattunk be, hogy szó szerint a megjelenés küszöbén áll a Fallout: London, az a rajongói mod, ami az angol fővárosba kalauzol majd el minket. Rendhagyó módon nem a Nexus Mods, hanem a GOG fog otthon biztosítani a gigászi, 35GB-os modnak, viszont a legfrissebb nyilatkozatok alapján nem lesz felhőtlen az öröm.

Ugyanis hiába dolgoztak április óta a modderek azon, hogy a Fallout: London fusson a Fallout 4 akkor megjelent next-gen verziójával, az utolsó pillanatban be kellett látniuk, hogy az alapjáték ebben formában egészen egyszerűen nem elég stabil a mod támogatásához. Az sem segített a dolgon, hogy a Bethesda a next-gen verziója megjelenése óta számos alkalommal adott ki frissítést a játékhoz, így a mod munkálatai is tovább csúsztak.

Az egyetlen megoldás a downgrade, azaz a korábbi verziószám visszaállítása. Ez platformtól függően könnyebb vagy nehezebb is lehet, viszont az eddig látottak alapján teljesen megéri, főleg, ha a Temze partján akarunk Nuka-Cola kupakokat gyűjteni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...