Ingyenesen elérhető lesz a Suicide Squad: Kill the Justice League

  • Írta: pandaril
  • 2024. július 11.
  • Hír
Link másolása
Az Amazon Prime előfizetőknek 48 órájuk lesz, hogy behúzzák a Rocksteady idei játékát, igaz, csak PC-n, és csak az Epic Games Store-ban lehet beváltani a kódot.

Az Amazon a Prime Day alkalmából három további játékkal toldja meg az e havi ingyenes játék kínálatát. Július 16-án magyar idő szerint 09:00 órától lesz elérhető a három cím, és 48 óránk lesz behúzni őket az Epic Games Store-ban. Na, és hogy mi is ez a három játék? A Chivalry II és Rise of the Tomb Raider mellett nem mást kapunk, mint a Suicide Squad: Kill the Justice Leageu-t!

A Rocksteady február elején megjelent live-service játékát már a megjelenés előtt is rengeteg támadás érte, aztán a rajt körüli problémák és bakik miatt is címlapokra került a játék. Ezzel együtt is meglepő, hogy ennyivel a megjelenés után már ingyen be lehet zsebelni, még akkor is, ha csak egy platformon, és azon belül is egy áruházban lehet a miénk.

Az Amazon egyébként rengeteg játékot adott ingyen az előfizetőknek az elmúlt hónapban, a GOG-gal kötött együttműködésüknek köszönhetően pedig az Amazon Luna-n keresztül játszhatunk az általunk birtokolt játékokkal is, bárhol, bármikor.

1.
1.
crytek
Epic store + szar game nehéz ennél rosszabb duót összehozni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...