Sikeres volt a Deliver Us Home Kickstartere

  • Írta: pandaril
  • 2024. július 11.
  • Hír
Link másolása
A KeokeN ezzel játékával bővíti trilógiává franchise-t, és most összejött a minimális célkitűzés, igaz, nem sokkal a lejárat előtt sikerült elérni az összeget. Kérdéses így, hogy a többi mérföldkő meglesz-e.

Egy hónapja jelentették be, hogy készülőben van a Deliver Us Mars folytatása, viszont a KeokeN érdekes módon egy Kickstarter kampánnyal indította el a játék hivatalos életét. Nem egyedi esetről van szó, hisz más stúdiók is csináltak már ilyet akár reklám, akár tényleges finanszírozás céljából. A Deliver Us Home minimális célja azonban kis híján nem jött össze.

Az eredeti cél 100.000 euró volt, amit pár órával a kampány lezárulta előtt értek csak el az adományozók. 125.000 eurónál az Unreal Engine 4-et Unreal Engine 5-re cserélnék, 150.000-nél pedig biztosítva lenne a játék konzolos megjelenése is. A cikk írásakor kicsivel több mint 110.000 euró jött még csak össze, így nagy valószínűséggel nem kell arra számítanunk, hogy a két publikus mérföldkő teljesülne.

A játék premisszája alapján nem fog közvetlenül kapcsolódni az előző két részhez, viszont egyértelműen ugyan abban az univerzumban játszódik majd. A Kickstarter oldal alapján a játék megjelenése valamikor 2026 második felében várható, az eddigiek alapján PC-n érkezik a kaland.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...