Konzolokra is jön a kastélymászós party játék

  • Írta: JesusHun
  • 2024. július 17.
  • Hír
Link másolása
Még idén várható a Crossy Road Castle konzolos megjelenése, a kompetitív multis játék 10 tornyot és több mint 150 féle megnyitható karaktert és kosztümizációs elemet fog tartalmazni.

2020-ban debütált a Crossy Road Castle Apple Arcade exkluzív címként, ami a frogger-szerű Crossy Road mobiljáték cuki karaktereit sorakoztatja fel, és versenyezteti őket a csapdákkal és akadályokkal teli pályákon. Az új platformokon a játék a konzolokhoz illő kezelőfelületet fog kapni, 10 féle pályán mehet majd az őrült versengés, a több mint 150 féle karakterrel és karakterkiegészítővel megjelenő verzióban.

Kyotóban a július 20-21-én megrendezésre kerülő Bitsummit 2024-en publikus demó formájában próbálhatják ki a résztvevők a konzolos portokat. A játék procedurálisan generálja a pályákat, ami által izgalmasabb csatákat vívhatunk lokálisan a haverokkal, vagy online cross-platform formájában idegenekkel. A Hipster Whale előzetesen ígéretet tett rá, hogy folyamatos frissítésekkel és karbantartásokkal látja majd el platformerét.

A játék portjainak megjelenése valamikor 2024-ben várható PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, és Nintendo Switch konzolokra.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...