Célegyenesben a Chrono Sword

  • Írta: JesusHun
  • 2024. július 17.
  • Hír
Link másolása
Idén érkezik konzolokra és PC-re a kickstarteres soulslike dark-fantasy. A felülnézetes pixelart stílusú játék szintén ebben az évben Steam-es korai hozzáféréssel debütál.

Új hivatalos előzetes érkezett a Chrono Swordhoz, amin tisztán látható mennyit fejlődött a grafika a 21cDucks gótikus dark-fantasy játékában az előző teaserhez képest. A koreai fejlesztőcsapat által 2020-ban indított kickstarteres projekthez a gyűjtés hamar elérte a 70 ezer dolláros kitűzött célt, így a csapat gőzerővel hegeszthette tovább soulslike fantasy játékát.

Az Adelnor képzeletvilágában játszódó kalandot nem lassítják majd töltőképernyők, folyamatosan, megszakításoktól mentesen fut a játékmenet, amiben a múlt, a jelen, és a jövő között kell ugrálni a titkok felgöngyölítéséhez. A Több game show-t megjárt alkotást mindenhol csak elismerő szavak kísérték, egyedi játékmenete, látványvilága, és a soulslike játékoktól merőben eltérő izometrikus stílusa valami frisset hoz a zsánerbe.

A játék a 2024-es Steam-es early access után PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series, és Switch konzolokra jelenik meg a PC-s verzió mellett.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...