Bejelentették az Emio – The Smiling Man: Famicom Detective Clubbot

  • Írta: osan
  • 2024. július 17.
  • Videó
Link másolása
Egy héttel ezelőtt a Nintendo egy rejtélyes videót közölt, melyben arra keresték a választ, hogy ki az az Emio. A látottak arra engedtek következtetni, hogy a japán cég végre egy horrorkalanddal kápráztat el minket, azonban most kiderült, hogy ez nem így lesz.

Múlt héten felkerült a Nintendo YouTube-csatornájára egy videó Emio címmel, melyben egy ballonkabátos férfit láthattunk, kinek fején egy papírzacskó tetszelgett. Akkor a spekulációk egyértelműen a horror irányra terelődtek, hiszen a videó hangulata azt alapozta meg, most viszont a Nintendo lerántotta a leplet a rejtélyről.

Az Emio – The Smiling Man: Famicom Detective Club egy meglévő IP újraélesztését jelzi, hiszen az eredeti játékok a ’80-as években jelentek meg, ugyan ma is játszhatunk velük  Famicom Detective Club: The Two-Case Collection címen, amit még 2021-ben dobtak piacra.

A Famicom Detective Club-játékok vizuális novellák, melyekben a címből sejthető módon detektíveset fogunk játszani egy gimnáziumban. A mi feladatunk lesz, hogy elég információt szerezzünk és azok birtokában hozzuk meg döntéseinket.

Az Emio – The Smiling Man: Famicom Detective Club augusztus 29-én jelenik meg Nintendo Switch-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...