Visszatérne a Capcomhoz két befejezetlen ügy miatt Hideki Kamiya

  • Írta: JesusHun
  • 2024. július 20.
  • Hír
Link másolása
Hideki Kamiya szívesen elkészítené a PlayStation 2 egyik gyöngyszemének, az Okaminak a folytatását, sőt a Viewtiful Joe 3-at is időszerűnek érzi az öreg róka.

Hideki Kamiya olyan legendás címeket rendezett a Capcom égisze alatt, mint a Resident Evil 2, a Devil May Cry, a Viewtiful Joe, vagy az Okami. A cégtől való távozása után, több volt alkalmazottal karöltve megalapították a PlatinumGames stúdiót, ahol újabb mestermű került ki a keze alól a Bayonetta formájában, a többi pedig már történelem.

Egy volt kollégájával, Ikumi Nakamurával készült videóban nosztalgikusan végigveszik karrierje meghatározó pontjait, ami közben érdekes dolgok hagyják el a száját. Konkrétan kéri volt munkaadóját, a Capcomot, álljanak össze újra az Okami 2 és a Viewtiful Joe 3 erejéig.

Kamiya úgy érzi van még mit mesélnie egy esetleges Okami folytatásban, és szerinte nem kerek még a történet, meg kell adni a rajongóknak amire oly régóta áhítoznak. A Viewtiful Joe elmondása szerint a második résszel félbe van hagyva, nagyon szeretné befejezni ezt a sorozatát is. Az hogy Kamiya kérlelése süket fülekre talál e a Capcom falain belül, még a jövő zenéje, viszont bizakodásra adhat okot, hogy az Okami franchise tavaly ilyenkor elérte a 4 millió eladott példányt.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...