Deviator - érkezik a korai hozzáférés

  • Írta: JesusHun
  • 2024. július 23.
  • Hír
Link másolása
Augusztus elejétől kerül early access fázisba a Gami Studio által fejlesztett oldalnézetes metroidvania, ami akár a Hollow Knight ikertestvére is lehetne, annyira megdöbbentő a hasonlóság.

Amikor elindítottam az előzetest, valami megmagyarázhatatlan oknál fogva elkapott a déjà vu, mintha már láttam volna valahol a Deviatort. A látványvilága, a karakter külleme és mozgása, a harcrendszer és minden más gyanúsan ismerős volt. Aztán beugrott a Hollow Knight, a két játék megdöbbentően hasonló, de ez nem biztos hogy negatívum, nagyon sok játék tart most ott, ahol, mert annak idején a legjobbaktól vettek át dolgokat.

Az oldalnézetes ügyességi akciójátékban halálos csapdákat elkerülve kell kiiktatni az ellenséges erőket, amihez a legnagyobb segítség a saját reflexünk lesz. Az erősen parry rendszerre épülő metroidvania jutalmazza az egymás után sikeresen kivitelezett hárításokat, ideiglenesen felerősítve a karakter tulajdonságait. A fejlesztők a korai hozzáférésben már rögtön teljes játékélményt ígérnek, amit idővel folyamatosan fejlesztenének a közösség visszajelzései alapján. (Felfedezhető helyszínek, mellékküldetések, főellenségek, stb.)

A teljes egészében digitálisan kézzel rajzolt, kihívásokkal teli játék augusztus 2-ától érhető el Steamen early access formában, a standard verzió $6.99-be, a deluxe pedig $9.99-be kerül, a trailer szerint pedig az első két hétben további 10% kedvezmény jön le ezekből.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...