Készül a Dexter folytatása

  • Írta: JesusHun
  • 2024. július 27.
  • Cooltúra
Link másolása
Az eredeti sorozat lefutása után 2021-ben érkezett a New Blood, ami a tervek szerint lezárta volna a sorozatgyilkos kalandjait, de úgy tűnik most mégis folytatódik a széria, sőt, Michael C. Hall még az előzmény sorozatban is felbukkan majd, mint narrátor.

Az idei San Diego Comic-Conon Michael C. Hall is tiszteletét tette a Dexter: Original Sin panel keretein belül, ahol mint kiderült, ő fogja narrálni az ifjúkori Dexter szárnybontogatásait feldolgozó előzménysorozatát. Hall ikonikus hangja nélkül nehéz elképzelni bármit is, ami a Dexterhez kötődik, így remek döntést hoztak a tervezőasztalnál.

A 2006-tól 2013-ig futó anyasorozathoz a 2021-es New Blood jelentette volna a lezárást, amit az első évad után elkaszáltak. Az első kilenc epizód erőteljes 8-9 pontos értékeléseket tudhat magáénak az IMDb-n, azonban a lezáró epizód még az 5-öt sem éri el, tükrözve a rajongók csalódottságát a finálét tekintve. Az újjáélesztett projekt a Dexter: Resurrection névvel fogja folytatni a történetet, amiben szintén szerepel majd Michael C. Hall. A Resurrection cím sokak szemében felcsillanthatja a fényt, hogy valami úton módon mégis visszatér Dexter, és nem csak Harry bácsi szerepét veszi át fia tevékenykedései közben, mint őrangyala és sötét útitársa.

Az Original Sin ha minden igaz idén decemberben fog elkezdődni, míg a Resurrection csak 2025 nyara környékén érkezik.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...