Jelen generációs konzolokra is jön a Green Hell

  • Írta: pandaril
  • 2024. július 31.
  • Bejelentés
Link másolása
Aki korábban megvette PlayStation 4-re vagy Xbox One-ra, az díjmentesen frissíthet majd a új verzióra. Ez azért is fontos, mert a korábbi verziók már nem kapnak több frissítést a jövőben.

Nem biztos, hogy a nyári melegben a legcsábítóbb lehetőség a fullasztó dzsungel bejárása és az elemei túlélés egy olyan közegben, ahol szinte minden megpróbál megölni minket. Akinek viszont a kánikulában is erre van igénye, annak remek hír lehet, hogy a fejlesztő Creepy Jar bejelentette, hogy a nyílt világú túlélő játékuk, a Green Hell végre megjelenik PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re.

A játék ezen verziója minden eddig megjelent frissítést is tartalmazni fog, és természetesen a jelen generációs konzolok erőforrásait is kihasználja majd. A Green Hell PlayStation 4 és Xbox One verzióinak tulajai ingyenesen frissíthetnek majd a jelen generációs kiadásra. Ez kifejezetten ajánlott is lesz, mivel a játék frissítéseit már egyre nehezebben tudták kezelni a régebbi konzolok, így a fejlesztők úgy döntöttek, hogy a 19-ik frissítést követően a korábbi verziók nem kapnak több támogatást.

Ezzel jár együtt, hogy a jelenlegi és az előző generációs verziók játékosai között nem lesz elérhető a crossplay, a két verzió semmilyen szinten sem lesz kompatibilis. A megjelenésre sem kell sokat várni, a PlayStation 5 és az Xbox Series X/S verziók is augusztus 14-én válnak elérhetővé.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...