PowerWash Simulator - újabb ingyenes frissítés érkezett

  • Írta: osan
  • 2024. augusztus 2.
  • Videó
Link másolása
A FuturLab stúdiója nem áll le az ingyenes tartalmakkal és emiatt ismét érdemes leporolni a játékot. Ezúttal egy hajóra kalauzol el minket a kiegészítő, természetesen a mi dolgunk lesz azt megtisztítani. A fejlesztők további két pályát is elérhetővé tettek véletlenül Steamen.

The Cruise Ship névre keresztelt tartalom nem okoz meglepetéseket, címével mindent elárul, amit érdemes róla tudni: egy hajót fogunk megtisztítani. A kiegészítő már elérhető az összes olyan platformon, melyen a játék is megjelent, vagyis PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön, Nintendo Switch-en, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en és PC-n.

Egy bakit is elhozott a legújabb tartalom, hiszen mikor az megjelent sok Steam-felhasználónak elérhetetlen volt, azonban a FuturLab csapata hamar ráállt az ügyre, meg is oldották, viszont valahogy további két pálya is elérhetővé vált ezzel, amik a jövőben érkeztek volna. A The Muckingham Files 4 nevű fájlcsomagban a kriptovaluta-rajongó Devon King házát, illetve Floraine Perez pilóta repülőjét tisztíthatjuk meg. A hiba eredményeként egyelőre csak Steamen elérhető az előbb említett két pálya, viszont valamikor a jövőben a többi platformra is várhatóak.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...