Funko Fusion - itt a FNAF előzetes

  • Írta: JesusHun
  • 2024. augusztus 13.
  • Videó
Link másolása
Az előzőleg bemutatott sztori- és gameplay-előzetes után nem kellett sokat várni a következő kedvcsinálóra, amiben a Five Nights at Freddy's animatronikus figuráit és a notórius étkezőt láthatjuk.

Nincs már szinte olyan videójáték vagy film amiből ne készítettek volna Funko POP! figurát, amik közül némelyik ritkább darab elképesztő áron cserél gazdát. 2022-ben például a Willy Wonkát és egyik Oompa Loompáját ábrázoló figurapárost (Golden Ticket 2-Pack) $100000 dollártért adták el, amiből mindösszesen 10 darab készült egy Funko-márkájú csokoládé promócióhoz. A figurák sikerét elnézve, csak idő kérdése volt mikor teszik tiszteletüket a videójátékos berkekben, és úgy néz ki most érkezett el az a bizonyos pillanat.

Két héttel ezelőtt két trailer is érkezett a nagyfejű és gombszemű szobrocskák ősszel megjelenő videójátékához, amikben a sztorit és a játékmenetet mutatták be néhány percben, a most érkező videón pedig a belengetett szettek közül a Five Nights at Freddy's rémségeit, és azok éttermét lehet megtekinteni a nyúlfarknyi előzetesben.

A Funko Fusion szeptember 13-án várható PlayStation 5 és Xbox Series X/S konzolokra, valamint PC-re, amiket a PlayStation 4 és Nintendo Switch-es verziók követnek november 15-én.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...