Dupla horrorral támad a Boss Team Games

  • Írta: JesusHun
  • 2024. augusztus 13.
  • Hír
Link másolása
Oldalnézetes retró platformerek képében jelentették be a legújabb Halloween és Ash vs Evil Dead játékokat, mindkettő idén októberben jelenik majd meg külön-külön vagy dupla pakk formájában.

A WayForward fejlesztéseként a Boss Team Games kiadásában jelenik majd meg októberben a 2 kult-horror legújabb videójáték adaptációja, amik RetroRealms: Halloween és RetroRealms: Ash vs Evil Dead névvel érkeznek, és 2D-s pixelart sidescroller formájában hozzák el a maszkos sorozatgyilkost, és a láncfűrészes démonvadászt. Digitálisan külön-külön $24.99-ért, egyben pedig dupla pakként $49.99-es áron lesznek elérhetők – utóbbi fizikális változatához 8db RetroRealms egyedi kártya is jár –, a kiadó oldalán pedig egy $99.99-es gyűjtői kiadás is megvásárolható lesz.

A 16-bites, 90-es évek idejét idéző arcade stílusú játékok pörgős akciót ígérnek nem kevés brutalitással, szerencsére a trancsírozásban és darabolásban mindkét cím főhősének igen nagy tapasztalata van, amit a karakterükre jellemző módon tesznek meg. A készítők azt ígérik, hogy mindkét szoftverben ismerős helyszínek és arcok köszönnek majd vissza, és mindent megtettek hogy hűek maradjanak az alapokhoz, valamint alig várják hogy többet mutathassanak az érkező horrorokból.

Erre pedig nem kell sokat várni, ugyanis október 18-án várható a megjelenés PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series,és Nintendo Switch konzolokra, valamint PC-re. (Aki még időben előrendeli, annak 2 DLC karakter is jár pluszban.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...