Goat Simulator 3 - Switchre is befut a kecskés móka

  • Írta: JesusHun
  • 2024. augusztus 16.
  • Hír
Link másolása
A korábban felröppent pletykák beigazolódni látszanak, egy újonnan készült ESRB értékelés buktatta le a kecske szimulátor harmadik epizódjának Nintendo portját.

A Coffee Stain North stúdiójának agymenése már a harmadik epizódnál jár, a Goat Simulator bugyuta kecskés sandbox játéka rendkívül népszerű. A nevéből kikövetkeztethetően kecskékkel lehet randalírozni nagy, nyílt területeken, és a só mellett minden mást is meg lehet nyalni a négylábú gazfickókkal. A szériához több tematikus DLC is érkezett már, a harmadik részhez például pont nemrég, június közepén adták ki a Multiverse of Nonsense kiegészítőt.

A GS3 minden nagyobb platformon megjelent már, kivétel ez alól csak a Switch volt, de úgy tűnik nemsokára a Nintendo játékosok is élvezhetik ezt a hiánypótló alkotást. Nemrégiben a japán Amazonon került listázásra a Switch-es verzió egy potenciális november 7-es megjelenési dátummal, de az oldal üzemeltetői villámgyorsan el is távolították azt – ekkor még senki se tudta tévedés volt e, vagy valaki véletlenül szivárogtatta ki a dolgot –, az ekkor megindult pletykákra és találgatásokra nem reagált semmit se a Coffee Stain North csapata, sem pedig a Nintendo, de az ügy végére most pont került az ESRB hivatalos oldalára kikerült adatlap miatt.

Az erős humor, a nyelvezet és az erőszak miatt T besorolást kapott a szoftver a Nintendo gépén, és a meglévő ESRB okán valószínűleg hamarosan várható a hivatalos bejelentés, hogy a Switch-es verzió is csatlakozhasson a jelenlegi PlayStation 5, Xbox Series X|S, mobil, és PC-s kiadásokhoz.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...