GC 2024: Croak - varangyos hardcore platformer a láthatáron

  • Írta: JesusHun
  • 2024. augusztus 23.
  • Hír
Link másolása
A Gamescomon tartott Future Games Show keretein belül mutatták be a Croak első előzetesét, az ott látottak alapján a békás precíziós platformer az igazán rátermett játékosoknak készül.

Van némi perverz élvezet azokban a játékokiban, amiket szándékosan nagyon nehézre csinálnak a fejlesztők, legyen az a Super Meat Boy, a Cuphead, bármelyik bullet hell szoftver vagy szimplán bárminek a legnehezebb nehézségi fokozata. Minden egyes próbálkozásnál érzed a diadal ízét, és amikor a sokadik halál után végre sikerül, az kevés – videójátékos témában – dologhoz fogható érzéssel tölt el.

A Croak cuki varangyos kalandjának elkészítésében olyan fejlesztők és animátorok vettek részt, akik a Cuphead platformerén és a Rick és Morty sorozatán dolgoztak, a gyönyörű kézzel rajzolt képkockák élettel teli és hangulatos összképet adnak. Az elátkozott királyság segítségére a béka herceg siet, csak ő tudja megtörni az átkot, útközben pedig patkányok fején ugrál, jégkockaként csúszkál, és nyelvével manőverezve kerüli ki a gyilkos tereptárgyakat. Látványos főellenségeket ígér a WoodRunner Games precíziós kaland-platformere, a két keréken támadó óriás hód – egy békához képest bizonyosan – és a tűéles fogakat villantó rókakoma nem adja könnyen a győzelmet, de az előzetesen látható későbbi jeleneteken lévő tövisrengeteg is igen bizalomgerjesztő.

A Croak egyelőre PC-re kapott csak bejelentést, megjelenési dátum nincs, de Steamen már most a kivánságlistára helyezhető.

Ez a hír a Gamescom-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...