Football Manager 2025 - pár hetet késik az idei szezon

  • Írta: Luchiano
  • 2024. szeptember 5.
  • Hír
Link másolása
Nem olyan népszerű, mint foci szimulátoros testvérei, de a Football Managernek is meg van a maga erős játékos bázisa, és idén is új résszel bővül a széria, de csak egy kis csúszással.

Hivatalos oldalán számolt be a legfrissebb Football Manager 2025-öt érintő hírekről Miles Jacobson, és van pár érdekesség. A rossz hír, hogy a játék megjelenése az eredetileg kitűzött november eleji dátum helyett november végére fog esni, hogy csiszolni tudják az élményt, és több időre van szükségük a Unity grafikus motorra való átállás miatt. Így a hivatalos bejelentés is később, szeptember végén várható.

Játékbeli változásokat is említett Jacobson. Alaposan szemügyre vették például a válogatott menedzseléséhez kötődő módot és úgy vélték, hogy nem igazán érdekli a játékosokat, körül-belül 5%-a a virtuális vezetőedzőknek irányít válogatottat, ami miatt az idei verzióban kimarad ez a funkció. De, ne csüggedjünk, jövőre megújult, átgondoltabb mechanika fog visszatérni, ami a remények szerint jobban felkelti a játékosok figyelmét.

A fejlesztői napló arra is kitér, hogy az FM25-ben a női csapatok több fókuszt kapnak, és a cél, hogy zökkenőmentesen lehessen a férfi és női csapatok szervezését megoldani. Ehhez kapcsolódóan a súly adat lekerül a játékosok adatlapjáról, Miles elmondása szerint ennek oka, hogy a férfi sportolók súlya közel állandó, viszont nők esetében ingadozások fordulhatnak elő.

A Football Manager 2025 tehát november végére várható, de érdemes várni a tervezett szeptemberi bejelentéséig, hogy megerősített információkat kaphassunk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...