Silent Hill 2 - megnézhető az első 90 perc

  • Írta: Luchiano
  • 2024. szeptember 9.
  • Hír
Link másolása
Egy japán streamer, 2BRO feltette YouTube-ra a játék első közel másfél óráját, így kicsit jobban meggyőződhetünk az októberben érkező remake tulajdonságairól.

Aki esetleg kétségek között lenne, hogy érdemes lesz-e a Silent Hill második részének felújításába belekezdeni, annak adhat egy kis segítséget a játék első 90 percének videója. Spoilerekről nem igazán beszélhetünk egy remake esetében, így a stream nyugodtan ajánlható az érdeklődőknek.

Az már korábban kiderült, hogy a  kezelő felület (ahogy a videón is látszik) kikapcsolható, a jobb beleélés érdekében és bekapcsolható lesz egy 90-es éveket idéző filter, tisztelegve a horror játék elődje előtt. A modern lehetőségeknek hála, a játék még UI nélkül is segítő kezet tud nyújtani. Kerekterünk arcmimikájáról leolvasható lesz ha sérült, a navigációban hangok és vizuális utalások tudnak majd jó irányba terelni.

A SIlent Hill 2 felújított, újragondolt verziója október 8-án fog megjelenni PC-re és Playstation 5-re, akkor kiderül majd, hogy sikerült a Bloober Team fejlesztői munkája.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...