Ezek lesznek a szeptemberi PlayStation Plus játékkatalógusában

  • Írta: JesusHun
  • 2024. szeptember 11.
  • Hír
Link másolása
Az e havi kínálatban többek között lesz mesés kaland, izgalmas országúti utazás, mélytengeri felfedezés, túlélés kietlen tájakon, és egy csipetnyi amerikai foci, a prémium részlegben pedig VR lövöldözés és retró vérszívás is helyet kap.

A szeptemberi PlayStation Plus Essential játékok már harmadikától tolhatók, most pedig megmutatták mik érkeznek a prémium és extra előfizetőknek az e havi játékkatalógusba, amik jövő hét keddtől, szeptember 17-től kerülnek be a kínálatba. A listát a The Plucky Squire nyitja PS5-re, ami egyben a megjelenési dátuma is, így már első nap játszható lesz. Mellette érkezik PS4-re és PS5-re az Under The Waves, amiben gyönyörű mélytengeri világok után kutathatunk tengeralattjárónkkal, szintén PS4-re és PS5-re adják a díjnyertes Night in the Woods indie kalandjátékot, amiben egy kisváros rejtélyeivel kell megküzdeni.

A Chernobylite-ban (PS4, PS5) Csernobil tilalmi övezetében kell kideríteni az igazságot, a Wild Card Football-ban (PS4, PS5) pedig árkád stílusban lehet 7v7 focimeccseket lezavarni. A Space Engineers-ben (PS4, PS5) kreatív építmények és járművek összeállítására van lehetőség, vagy a túlélő részében van mód lövöldözni különböző planétákon. A Road 96 (PS4, PS5) egy országúti kalandra invitálja a játékost, aminek a történetét Tarantino, a Coen testvérek, és Bong Joon-ho ihlették, a Ben 10 (PS4) pedig a kicsiknek nyújt kikapcsolódást. A végére pedig a Far Cry 5 PS Plus-os újrakiadása is a katalógusba landol.

A Prémium részlegben a PS VR2 és a régi klasszikusok kapják a főszerepet, a Pistol Whip szabadjára engedi a benned rejlő akciófilm sztárt, a VR lövöldében mindenre lőni kell ami mozog. A Secret Agent Clank, a Sky Gunner és a Mister Mosquito pedig igazi nosztalgia bombák a PS2 és a PSP érából, amik PS4-en és PS5-ön egyaránt elérhetők lesznek.

1.
1.
crytek
Na végre 1 db számomra is jó game ami nincs meg
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...