Noctuary - érkezik PS5 és Nintendo Switch konzolokra

  • Írta: Luchiano
  • 2024. szeptember 12.
  • Hír
Link másolása
Tavaly év végén jelent meg Steamre a Gratesca fejlesztése, egy "visual novel", amiben 2 főhős kalandjait követhetjük és alakíthatjuk a mesebeli Aborteria világában, jövőre érkezhet a konzol verzió.

A Noctuary egyelőre igen pozitív értékeléseket kap Steamen, közel 700 játékos véleménye alapján 94%-ot is eléri az osztályzat. A játék visual novel formájában meséli el Fancia és Alina történetét, ahogy megpróbálnak mindenkit segíteni és védeni, Arborangers-ekké válni. A kaland során meg kell oldaniuk egy égből pottyant lány rejtélyét is.

Nem lesz mentes a történet harci elemektől sem, számos ellenféllel találják szembe magukat a főhősnők, akik képességei eltérően használhatóak majd a küzdelmek során. Persze nem egy hack-and-slash akcióorgiát kell várni, kommentek alapján 80% történetmesélés, 20% aszimmetrikus küzdelem vár az érdeklődőkre. 

Az információk alapján angol szinkron sincs a játékban, így be kell érni a feliratokkal, arról nem érkezett információ, hogy az új kiadással ez változni fog-e. A játék Steamen tavaly november 28-a óta elérhető, a PS5-ös, Nintendo Switch-es változatok 2025-ben várhatóak, írja a Gematsu.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...