PS Plus, Xbox Game Pass - októberben ezen játéktól kell búcsúznunk

  • Írta: Luchiano
  • 2024. szeptember 17.
  • Hír
Link másolása
Ahogy az megszokott már, nemcsak új játékok kerülnek a konzolóriások előfizetéses kínálatába, de el is köszönnek alkotások. Sajnos októberben sincs ez másként.

Mind az Xbox Game Pass, mind a PlayStation Plus Essential és Premium előfizetése igyekszik frissen tartani a saját katalógusát, folyamatosan cserélve az elérhető játékokat. Lássuk az októberi rossz híreket, azaz mely játékok kerülnek ki a felhozatalból, amelyeket már nem tudjátok játszani az előfizetés részeként.

Az Xbox házatáján a Gotham Knights és a Warhammer 40,000: Darktide kivételével a nem grafikailag erős játékoktól kell búcsúznunk. Sem a Let's Build a Zoo, a Loop Hero, a My Time At Portia, a Paw Patrol Grand Prix, a Pheonix Wright: Ace Attorney Trilogy különleges kinézettel büszkélkedhet. Mellettük a Telltale Games  The Walking Dead 2 része is elérhetetlenné válik az előfizetésen keresztül, ahogy a indie siker, a Valheim is.

A Sony is takarítást tart és érdekes módon az egyik érintett az Xbox-hoz hasonlóan a Gotham Knights, illetve egy erős exkluzív játék, a LittleBigPlanet 3. A távozók listáján szerepel továbbá 3 Dragon Quest rész (Builders, Builders 2, Echoes Of An Elusive Age, Heroes: The World Tree's Woe And The Blight Below), az Ultra Street Fighter 4, a Toukiden Kiwami és a The Evil Within. 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...