Dunk Dunk - előzetesen a kosaras party játék

Link másolása
A Playtonic Friends gondozásában kerül majd kiadásra a Badgerhammer legújabb pörgős party játéka, ami Pc-re és Switch-re készül, az előzetesen pedig a Playtonic 2 korábbi ismerős arca is beköszön.

A Dunk Dunk-ban kosárlabdás tudásunk mellett a reflexeinket is megtornáztathatjuk, az 5 játékmóddal ellátott zsákolós játékban egyedül vagy többen is megmérkőzhetünk, a többszemélyes mókát pedig élvezhetjük kooperatív vagy PvP formában is. A rajzfilmes környezetben kedvünkre öltöztethetjük kabalakaraktereinket, amihez a labdát is személyre szabhatjuk, a csatákat pedig vívhatjuk űrállomáson, dinó parkban, vagy akár egy kísértet kastélyban.

A játékmenet izgalmát a 360 fokban forgatható karok adják majd, amivel tetszés szerinti szögekben lehet blokkolni vagy bevágni a labdát a palánkba, de ellenfeleinket megtévesztve lehet majd dobást is színlelni, a jó stratégia elengedhetetlen lesz a győzelemhez. Az előzetes végén a Playtonic korábbi platformeréből is mutattak két vendégszereplőt, akik nem mások mint Yooka és Laylee.

A Dunk Dunk egyelőre Pc-re és Nintendo Switch-re lett bejelentve, megjelenési dátumot viszont még nem kaptunk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...