Megérkezett a Thunderbolts első előzetese

  • Írta: szlav
  • 3 órája
  • Cooltúra
Link másolása
A D23-on már zárt ajtók mögött levetítették a trailer korai vágatát, most azonban hivatalosan is megérkezett a Thunderbolts első nagy kedvcsinálója. Akcióba lendülnek a Marvel-univerzum legszerencsétlenebb antihősei.

Egy csapat seggfej szupergonosz és antihős a kormány szolgálatába áll, a végeredmény pedig zabolátlan káosz lesz. Nem, nem a DC-féle Suicide Squadról van szó, hanem a Marvel Studios logójával fémjelzett Thunderbolts-moziról. Miután a következő Amerika Kapitány-filmben közelebbről is megismerkedünk majd Thaddeus "Thunderbolt" Ross-szal (immáron Harrison Ford képében), a tábornok nem túl szokványos osztaga is megkapja a saját egész estés matinéját.

Ahogy azt már a fenti traileren is láthatjuk, Yelena Belova (Florence Pugh), Red Guardian (David Harbour), Winter Soldier (Sebastian Stan), U.S. Agent (Wyatt Russel), Ghost (Hannah John-Kamen), Taskmaster (Olga Kurylenko) és Sentry (Lewis Pullman) is képernyőre kerülnek majd, és veszi magát szörnyen komolyan a csapat néhány tagja, a poénok egyértelműen záporoznak majd.

A Thunderbolts 2025 májusában kerül mozikba.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...