Menő Xbox-kontrollert dob piacra a Microsoft

  • Írta: Luchiano
  • 2024. szeptember 24.
  • Hír
Link másolása
Sokféle játékvezérlő megtalálható a piacon, most a Microsoft egy különleges, átlátszó verzióval készül, ami funkcióiban nem sokat, de látványban nagyot újít.

Fontos része a gamingnek a játékvezérlő, amivel végülis irányítjuk a karaktereket, csatlakozunk a csatához, gólt lövünk, "tapossuk" a gázpedált. A két nagy konzolóriás között ebben is megy a verseny és bár a jelen generációt funkcionalitásban a PlayStation nyerheti a DualSense-szel, az Xbox kontrollere a változatossága, színessége terén mindenképp győztesként kerül ki.

Többek között a Eurogamer számolt be, hogy egy újabb kontroller érkezik az Xboxokhoz, a Ghost Cipher Special Edition. A megjelent képek alapján egy extrém, átlátszó külcsínt kapott szürke és bronz színekkel, ami igazán különleges látványt nyújt. Funkciókban nincs észrevehető különbség, a külcsín tekintetében viszont mindenképp szemrevaló a retro-konzolok korát idéző, de mégis újszerűen festő átlátszóan színes kinézet.

A Ghost Cipher Special Edition október 8-án fog megjelenni és 65 fontért előrendelhető az angol Xbox-oldal alapján. Emellett az Elite kontrollerét is feldobja a Microsoft, 6 színben kapható, átlátszó felsőrészt és kétféle króm D-padot lehet vásárolni hozzá és a designlab oldalon még valamelyest testre is szabhatjuk a vezérlőt.

1.
1.
Grabowsky30+
Nekem mindig jobban bejött az xbox féle gamepad, kényelmesebb nekem (van belőle régi, új, elit, még 360asom is van pár). A régebbi ps gamepadok nekem mindig kicsik voltak. Viszont a Dual-sense azért meg kell mondjam tetszik, csak nem tudom, hogy a pc-vel és steammel mennyire működik olyan hibátlanul, mint az xbox-os és mennyire működnek a dual-sense funkciói mert különben nem sok értelme van. Van egy nintendo pro kontrollerem is, ami egyébként egy nagyon minőségi cucc kényelmes is, de a gombok össze vissza vannak rajta ezért nem igazán használom (tökéletesen működik pc-n). Most egy Asus Raikiri pro-t használok egyenlőre nagyon meg vagyok vele elégedve féltem kicsit, hogy ezzel is lesznek kompatibilitási problémák, de ez kis túlzással egy xbox gamepad felcicomázva!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...